HSK 401 - Sejarah: Teori dan Kaedah (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HSK 401 Sejarah: Teori dan Kaedah Masa: [3 jam] KERT AS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH (7) SOALAN Dl DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab EMPAT ( 4) soalan.