HKN 403 - Seminar Dalam Kesusasteraan Nusantara I: Aspek Teori dan Kritikan (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademlk 1995/96 Mac/April 1996 HKN 403 Seminar Dalam Kesusasteraan Nusantara 1: Aspek Teori dan Kritikan Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN (8) SOALAN DI DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab EMPAT ( 4) soalan sahaja.