HKN 304/NSK 017 - Kajian Teks Melayu Klasik (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MAlAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HKN 304/NSK 017 Kajian Teks Melayu Klasik Masa: (3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM (6) SOALAN DI DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja, DUA (2) soalan daripada Bahagian A dan DUA (2) soalan daripada Bahagian B.