HKN 305/NSKO11 - Fiksyen Melayu Moden (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HKN 305/NSKO11 Fiksyen Melayu Moden Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN (8) SOALAN DI DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab EMPAT (4) soalan, DUA (2) soalan dari setiap Bahagian A dan B. Semua soalan membawa nilai markah yang sama. BAHAGIAN A - (Jawab DUA (2) soalan)