BOM 114/4 - Fundamental Genetics [Genetik Asas} - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (2009)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2008/2009 Aprii/Mei 2009 ER S SOA T I t' BOM 114/4 - Fundamental Genetics [Genetik Asas} Duration : 3 hours [Masa : 3 jam}