HLA 101/NSK 003 - Pengantar Seni Teater (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SA INS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HLA 101/NSK 003 Pengantar Seni Teater Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LIMA (5) SOALAN DI DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab EMPAT ( 4) soalan sahaja.