HSA 101 - Pengantar Sejarah (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HSA 101 Pengantar Selarah Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH (7) SOALAN DI DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab EMPAT ( 4) soalan sahaja.