HSB 333 - lmperialisme dan Nasionalisme Di Benua Kecil India - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HSB 333 - lmperialisme dan Nasionalisme Di Benua Kecil India Masa: (3 jam) KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH (7) SOALAN DI DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab mana-mana EMPAT ( 4) soalan sahaja. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.