HSM 311 - Pergerakan Protes di Tanah Melayu, Sarawak dan Sabah Abad Ke-19 dan Awal Ke-20 (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HSM 311 Pergerakan Protes di Tanah Melayu, Sarawak dan Sabah Abad Ke-19 dan Awal Ke-20 Masa: (3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN (8) SOALAN Dl DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab EMPAT (4) soalan, tennasuk sekurang-kurang SATU (1) soalan daripada Bahagian B. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.