HST 372 - Sejarah Kepulauan Asia Tenggara (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HST 372 Sejarah Kepulauan Asia Tenggara Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAP AN (8) SOALAN DI DALAM DUA (2) HALAMAN. Kertas peperik.saan ini terbahagi kepada Bahagian A dan Bahagian B. Anda MESTI menjawab KEDUA-DUA SOALAN dalam Bahagian A dan jawab DUA (2) soalan sahaja dalam Bahagian B. Semua soalan membawa ni1ai markah yang sama.