HMA 101 - Pengantar Pengajian Bahasa Malaysia (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HMA 101 Pengantar Pengajian Bahasa Malaysia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM (6) SOALAN DI DALAM EMPAT BELAS (14) HALAMAN. Kertas peperi.ksaan ini mengandungi dua bahagian: Bahagian A dan Bahagian B. Jawab SEMUA soalan Bahagian A; Soalan El\1PAT (4) DAN Soalan LIMA (5) AT AU Soalan ENAM (6) Bahagian B.