HIS 402 - Figh al-Mu'amalat: Hubungan Sesama Makhluk (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang A.kademik 1995/96 Mac/April 1996 HIS 402 Figh al-Mu'amalat: Hubungan Sesama Makhluk Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM (6) SOALAN DI DALAM TIGA (3) HALAMAN. Jawab E:MPA T ( 4) soalan sahaja; DUA (2) soalan daripada bahagian A dan DUA (2) soalan daripada bahagian B. Semua soalan membawa markah yang sama.