HFA 101 - Pengantar Falsafah (Mac/April 1996) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1995/96 Mac/April 1996 HFA 101 Pengantar Falsafah Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGA.l\IDUNGI SEMBILAN (9) SOALAN Dl DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab EMPAT (4) soalan. Anda mesti menjawab sekurang-kurangnya SATU (1) soalan daripada setiap Bahagian A, B dan C dan SATU (1) lagi soalan daripada mana-mana bahagian. Setiap bahagian mestilah diikat berasingan. Semua soalan mem bawa nilai markah yang sama.