STW2I7/STW325- Kerja Kumpulan (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997 /98 September 1997 STW2I7/STW325- Kerja Kumpulan Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) soalan kesemuanya. Soalan Bahagian A MESTI dijawab. Jawab SATU (1) soalan dari Bahagian B dan SATU (I) soalan dari Bahagian C.