SPW306 - Politik Perhubungan Utara-Selatan SPU313 - Isu-Isu Pilihan Dalam Hubungan Utara-Selatan (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNTVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SPW306 - Politik Perhubungan Utara-Selatan SPU313 - Isu-Isu Pilihan Dalam Hubungan Utara-Selatan Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT (4) soalan semuanya.