SPW209 - Po1itik Perbandingan (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SPW209 - Po1itik Perbandingan Masa: [3 jam) Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Sila jawab mana-mana TIGA (3) soalan. Setiap satunya membawa markah yang sama.