SPU314 - Politik Antarabangsa dan Kerjasama Serantau SPU404 - Seminar Perhubungan Antarabangsa (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SPU314 - Politik Antarabangsa dan Kerjasama Serantau/ SPU404 - Seminar Perhubungan Antarabangsa Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan.