SPU312- Teori dan Praktik Penyelesaian Konflik (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SPU312- Teori dan Praktik Penyelesaian Konflik Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Arahan: Jawab SEPULUH (10) daripada 12 soalan-soalan di bawah ini. Setiap soalan membawa 10 markah. Jumlah keseluruhan adalah 100 markah.