SEW311/SEP221 - Statistik Gunaan dan Ekonometrik (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/1998 September 1997 SEW311/SEP221 - Statistik Gunaan dan Ekonometrik Masa [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA PULUH LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. ARAHAN 1. Jawab .SEMUA soalan daripada Bahagian A dan mana-mana DUA (2) soalan daripada Bahagian B. 2. Mesinkira elektronik tak berpogram boleh digunakan untuk peperiksaan ini. BAHAGIAN A (60 markah) Jawab SEMUA soalan daripada bahagian ini. Setiap soalan diperuntukkan 10 markah.