SBW410- Alam Sekitar dan Pembangunan (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNivERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SBW410- Alam Sekitar dan Pembangunan Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak seb.elum anda memulakan peperiksaan ini. · Jawab TIGA (3) soalan sahaja.