HZZ 268 - Tajuk-Tajuk Terpilih Dalam Muzik September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HZZ 268 - Tajuk-Tajuk Terpilih Dalam Muzik Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM (6) SOALAN DI DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab LIMA (5) soalan. KEDUA-DUA (2) soalan daripada Bahagian A WAJIB dijawab dan TIGA (3) soalan daripada Bahagian B.