HZZ 218 - Apresiasi Muzik Barat September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HZZ 218 - Apresiasi Muzik Barat Masa: [3 jam] KERTAS SOALAN INI MENGANDUNGI LIMA (5) SOALAN DI DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawab tiga (3) soalan.