HZZ 206 - Teori dan Gubahan II September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HZZ 206 - Teori dan Gubahan II Masa: [2 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI DUA SOALAN DALAM BAHAGIAN A DAN 42 SOALAN DALAM BAHAGIAN B. KERTAS INI MEMPUNYAI ENAM (6) HALAMAN. JAWAB SEMUA SOALAN