HTV 201 Teknik Berfikir September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HTV 201 Teknik Berfikir Masa: [2 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI SEMBILAN [9] SOALAN DI DALAM EMPAT |4] HALAMAN. Jawab DUA [2] soalan sahaja. SATU [1] daripada Bahagian A dan SATU |1] daripada Bahagian B. Tulis nama TUTOR anda pada kulit kertas jawapan.