HST 422 Isu-Isu Dalam Sejarah Awal Asia Tenggara September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HST 422 Isu-Isu Dalam Sejarah Awal Asia Tenggara Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM SATU [1] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan sahaja.