HST 322 Sejarah Kepulauan Asia Tenggara September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HST 322 Sejarah Kepulauan Asia Tenggara [11ST 322 History of Insular Southeast Asia] Masa: (3 jam] Time: [3hours] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM TIGA [3] HALAMAN. TIAP SOALAN MEMPUNYAI TERJEMAHAN BAHASA 1NGGERIS UNTUK KEGUNAAN CALON LUAR NEGARA. [THIS QUESTION PAPER HAS EIGHT [8] QUESTIONS IN THREE [3] SECTIONS IN THREE [3] PAGES. EACH QUESTION HAS AN ENGLISH TRANSLATION MEANT FOR FOREIGN CANDIDATES.] Jawab EMPAT [4] soalan sahaja. Jawab sekurang-kurangnya SATU [1] soalan daripada SET1AP bahagian. Semua soalan mempunyai markah yang sama. [Answer FOUR [4] Questions only. Answer at least ONE [ 1] question from each section. ALL qustions are equally weighted]