HSM 414 Sejarah Sosio-Ekonomi Malaysia September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HSM 414 Sejarah Sosio-Ekonomi Malaysia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH |7] SOALAN DI DALAM SATU |1| HALAMAN. Jawab EM PAT [4] soalan sahaja. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.