HSL 431 Isu-Isu Terpilih dalam Sejarah Asia September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HSL 431 Isu-Isu Terpilih dalam Sejarah Asia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN DI DALAM SATU [1] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan sahaja. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.