HSK 202 Teori dan Kaedah Sejarah September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HSK 202 Teori dan Kaedah Sejarah Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM [6] SOALAN DI DALAM SATU [1] HALAMAN. TIGA [3] soalan sahaja. Jawab Semua soalan membawa nilai markah yang sama.