HSI 342 Sejarah Asia Barat September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UN1VERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HSI 342 Sejarah Asia Barat Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM SATU [1] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan sahaja Semua soalan membawa nilai markah yang sama.