HSC 223 Sejarah Asia Timur September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 199/98 September 1997 HSC 223 Sejarah Asia Timur Masa: (3 jam) KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan. Sekurang-kurangnya SATU |1| tetapi tidak lebih daripada DUA |2| soalan mestilah dijawab daripada bahagian A.