SPW206 - Falsafah Politik (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SPW206 - Falsafah Politik Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SA TU muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) soalan sahaja.