SKW201 - Falsafah Sains Kemasyarakatan (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SKW201 - Falsafah Sains Kemasyarakatan Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Calon-calon boleh menjawab dalam Bahasa Malaysia ATAU Bahasa Inggeris. Bagi mereka yang menjawab dalam Bahasa Inggeris, sekurang-kurangnya SATU soalan MESTI dijawab dalam Bahasa Malaysia. Jawab TIGA (3) soalan sahaja.