SEW214 - Makroekonomi II (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Pepenksaan Semester Pertama . Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SEW214 - Makroekonomi II Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab Soalan 1 dari Bahagian A dan DUA (2) soalan dari Bahagian B.jumlah soalan yang mesti dijawab ialah TIGA, (3). Semua jawapan hendaklah ditulis di dalam buku jawapan. BAHAGIAN A (60 markah) Soalan 1 (Wajib dijawab)