SEW212 - Mikroekonomi II(September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNivERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SEW212 - Mikroekonomi II Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEBELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA bahagian Soalan 1 dalam Bahagian A dan DUA (2) soalan daripada Bahagian B. Jawapan kepada Soalan 1 hendaklah ditulis pada ruang-ruang kosong yang disediakan. Guanakan buku jawapan untuk menjawab soalan-soalan daripada Bahagian B. Bahagian A [ 60 markah] Soalan I (Jawab SEMUA bahagian)