SEU323/SEW413- Ekonomi Kewangan (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SEU323/SEW413- Ekonomi Kewangan Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. CaJon-caJon boleh menjawab dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris. Bagi mereka yang menjawab dalam Bahasa Inggeris, sekurang-kurangnya satu soalan mesti dijawab dalam Bahasa Malaysia. Jawab SEMUA soalan dalam Bahagian A, dan mana-mana DUA (2) soalan dari Bahagian B. [Section A is COMPULSORY. Choose any TWO (2) questions from Section B.] Bahagian A [Section A 1 Jawab SEMUA soalan. [Answer ALL questions]