SBW231 - Demografi dan Dasar Kependudukan SBW314 - Demografi dan Pembangunan Tenaga Manusia (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SBW231 - Demografi dan Dasar Kependudukan SBW314 - Demografi dan Pembangunan Tenaga Manusia Masa: [3 Jam] Sila pastikan · bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) Soalan.