SAU304- Agama dan Masyarakat SAU308- Agama dan Hubungan Sosial (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SAU304- Agama dan Masyarakat/ SAU308- Agama dan Hubungan Sosial Masa: (3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Calon-calon boleh menjawab dalam Bahasa Malaysia ATAU Bahasa Inggeris. Bagi mereka yang menjawab dalam Bahasa Inggeris, sekurang-kurangnya SATU soalan MESTI dijawab dalam Bahasa Malaysia. Bahagian A (28 markah) Jawab SEMUA soalan. [Answer ALL questions]