SAU300 - Pekedaan dan Kehidupan SAU403 - Sosiologi Pekedaan (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SAU300- Pekedaan dan Kehidupan/ SAU403 - Sosiologi Pekedaan Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMP AT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Calon-calon boleh menjawab dalam Bahasa Malaysia ATAU Bahasa Inggerris. Bagi mereka yang menjawab dalam Bahasa Inggeris, sekurang-kurangnya SATU soalan MESTI dijawab dalam Bahasa Malaysia. Jawab LIMA (5) soalan daripada Bahagian A dan DUA (2) soalan daripada Bahagian B. [Answer FIVE (5) questions from Section A and TWO (2) questions from Section B.] BAHAGIAN A [SECTION AI] Jawab LIMA (5) soalan dari bahagian ini. [Answer FIVE (5) questions from this section.]