SKW102- Pengantar Antropologi-Sosiologi (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SKW102- Pengantar Antropologi-Sosiologi Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Seksyen I [ 100 markah] Soalan Esei- Wajib.