SKW 103 - Pengantar Sains Politik (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SKW 103 - Pengantar Sains Politik Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab mana-mana TIGA (3) soalan.