SBW221 - Masyarakat dan Teknologi (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SBW221 - Masyarakat dan Teknologi Masa: (3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) soalan. Satu soalan daripada setiap bahagian B dan C. Sila jawab setiap soalan di dalam buku jawapan berasingan.