SBW204 - Analisis Pelaburan dan Prinsip Keusahawanan (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNivERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SBW204 - Analisis Pelaburan dan Prinsip Keusahawanan Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Arahan: Jawab SOALAN 1 dan DUA (2) soalan lain. Semua soalan membawa markah yang sama. Sila perhatikan pengagihan markah bagi setiap soalan. Soalan 1 (100 markah) (Soalan ini mesti dijawab.)