SAW211 - Perhubungan Industri/ SAW210 - Sosiologi Perindustrian (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SA W211 - Perhubungan Industri/ SA W210 - Sosiologi Perindustrian Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) soalan. Soalan Bahagian A W AJIB dijawab dan pilih DUA (2) soalan dari Bahagian B.