SAW203 - Teori Tingkahlaku Manusia dan Masyarakat/ SAW200 - Teori Sosial (September 1997) - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 SA W203 - Teori Tingkahlaku Manusia dan Masyarakat/ SA W200 - Teori Sosial Masa: [3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) soalai1 sahaja. Semua jawapan mesti disertai contoh-contoh yang sesuai dari dalam dan luar masyarakat Malaysia.