RMK 453- Pengurusan Harta (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 SEPTEMBER 1997 RMK 453- Pengurusan Harta Masa: 3 jam . Jawab EMPAT soalan sahaja.