RMK 437- Penilaian (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 SEPTEMBER 1997 RMK 437- PENILAIAN Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA mukasurat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan sahaja.