RPK 334 - Perancangan Lalulintas (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 SEPTEMBER 1997 RPK 334 - Perancangan Lalulintas Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA mukasurat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab TIGA soalan sahaja.