RPG 131 - Kaedah Kuantitatif Gunaan (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 SEPTEMBER 1997 RPG 131 - Kaedah Kuantitatif Gunaan Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM mukasurat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan.