RMK 352- Ekonomi Bangunan 2 (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 SEPTEMBER 1997 RMK 352- Ekonomi Bangunan 2 Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA PULUH LIMA mukasurat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab Soalan 1 (WAJIB) dan mana-mana DUA soalan lain.